Hvad må vores biler trække på krogen?

04 september 2024

Anhængertræk og trækkraft hos Louis Lund: Hvad må vores Toyota og Suzuki modeller trække?

Hos Louis Lund ved vi, at et pålideligt anhængertræk er afgørende for mange, uanset om det handler om at trække en trailer, en campingvogn eller endda en cykelholder. Vores nyeste video fremhæver, hvor meget trækkraft du kan forvente fra nogle af vores populære modeller fra Toyota og Suzuki, og vi dykker også ned i forskellen på aftageligt og fast træk. Læs videre for at lære mere om, hvilken bil der passer bedst til jeres behov.

Toyota - Stærke Hybridbiler til dit behov

Toyota er kendt for at kombinere avanceret teknologi og holdbarhed, hvilket gør deres biler til ideelle valg for den moderne familie. I vores video præsenterer vi tre af Toyotas populære modeller, alle udstyret med den nyeste el- eller hybridteknologi, samt god trækkapacitet.

Toyota Rav4 Plug-in Hybrid: Trækkraft på 1500 kg

Toyota Rav4 Plug-in Hybrid er en bil, der både er miljøvenlig og kraftfuld. Med en trækkraft på op til 1500 kg kan denne model håndtere alt fra en campingvogn til en stor trailer, hvilket gør den til et oplagt valg for familien, der elsker at tage på eventyr. Det aftagelige anhængertræk giver dig desuden mulighed for nemt at montere en cykelholder, så hele familien kan tage cyklerne med på tur.

Book en prøvetur i en Toyota Rav4 Plug-in hos din lokale Louis Lund forhandler.

Toyota bZ4X: Elektrisk SUV med 750 kg i trækkapacitet

Toyota bZ4X er Toyotas nyeste fuldelektriske SUV, designet til den miljøbevidste familie. Selvom bZ4X har en trækkapacitet på 750 kg, er den stadig velegnet til opgaver som at trække en medium trailer med f.eks. møbler eller cykelholder til anhængertræk. Denne model er perfekt for familier, der ønsker at kombinere fuld elektrisk kørsel med praktiske muligheder.

Book en prøvetur i en Toyota bZ4X hos din lokale Louis Lund forhandler.

Toyota Yaris Hybrid: Kompakt bil med 450 kg trækkapacitet

Toyota Yaris Hybrid er en kompakt og økonomisk bil, ideel til by- og landevejs kørsel og mindre familier. Med en trækkapacitet på 450 kg er denne model velegnet til lette opgaver, såsom at trække en lille trailer med haveaffald eller montere en cykelholder til weekendture.

Book en prøvetur i en Toyota Yaris hybrid hos din lokale Louis Lund forhandler.

Suzuki - Alsidighed og kraft til familier i bevægelse

Suzuki tilbyder biler, der kombinerer alsidighed med solid trækkraft, hvilket gør dem til et fremragende valg for aktive familier. I vores video fremhæver vi tre af Suzukis populære modeller, som alle har deres egne unikke fordele, når det kommer til anhængertræk.

Suzuki Swift: Let og Alsidig med 1000 kg trækkapacitet

Suzuki Swift er en kompakt bil, der er perfekt til både by- og landevejskørsel. Med en trækkapacitet på 1000 kg er Swift en alsidig bil, der kan håndtere alt fra en mindre campingvogn til en cykelholder til anhængertræk. Denne bil er ideel for familien, der søger en kompakt løsning med masser af muligheder.

Book en prøvetur af Suzuki Swift hos Louis Lund Varde.

Suzuki Vitara og S-Cross: trækkraft på 1500 kg

Suzuki Vitara og S-Cross er to robuste SUV'er med en imponerende trækkapacitet på 1500 kg. Disse modeller er ideelle til den store familie, der ofte har behov for at trække en campingvogn eller større trailer. Med et fastmonteret- eller aftageligt anhængertræk er disse biler altid klar til at klare store opgaver, og du kan nemt tilføje en cykelholder, når familien skal på cykelferie.

Book en prøvetur af Suzuki Vitara, eller Suzuki S-Cross hos Louis Lund Varde.