Bliv klogere på udstyr og muligheder i din Toyota eller Suzuki

30 august 2024

Er du klar over, hvilke smarte funktioner der findes i vores biler?

Hvordan bruger du det? hvordan vil det hjælpe din hverdag?

Siden her bliver løbende opdateret med videoer, der gør dig klogere de forskellige funktioner du finder i vores biler.

Nølgefri betjening

Nøglefri betjening i din Toyota eller Suzuki er en smart og bekvem funktion, der gør hverdagen lidt lettere. Med denne teknologi kan du låse bilen op og starte motoren uden at skulle tage nøglen op af lommen eller tasken. Sensorer i bilen registrerer, når nøglen er i nærheden, så du kan åbne døren blot ved at røre ved håndtaget. Start af bilen sker ved et enkelt tryk på startknappen. Dette øger både komforten og sikkerheden, og du slipper for at rode rundt efter nøglen i dårligt vejr eller med hænderne fulde. 

El - Bagklap

Har du brug for at justere el-bagklappen på din bil? Eller måske du vil justere på lyden den laver? I videoen til venstre viser Morten fra Louis Lund Vejen hvor du nemt kan justere både åbnehøjden og lyden på din el-bagklap på din Toyota. 

Det nemlig nemmere end du lige tror. På den måde kan du passer din el-bagklap til din garage, hvis den nu lige åbner lidt for højt.

Morten går igennem at stille på bagklappen både udvendig og indvendig. Samt hvordan du indstiller lyden til din el-bagklap inde i bilen.

Vognbaneassistent

Du kender måske den klassiske vognbaneassistent, hvor bilen begynder at udsende en lyd eller vibrere i rattet, når du kommer ud over vejens linjer.

Som en del af Toyota Safety Sense får du også LTA (Lane Tracing Assist). Denne styreassistent hjælper dig ikke kun med at holde dig inden for linjerne, men sørger faktisk for, at bilen holder sig i midten af vejbanen. Det er særligt nyttigt ved motorvejskørsel eller på landeveje, hvor bilen følger vejens kurver og bremser, hvis den vurderer, at et sving er for skarpt.

Se mere i videoen til højre, hvor Nicklas fra Louis Lund i Vejen demonstrerer sikkerhedsfunktionerne for dig.

Adaptiv fartpilot

Vidste du, at adaptiv fartpilot er en del af Toyota Safety Sense, som kommer standard i alle vores nye modeller? Men ved du egentlig, hvordan du bruger den?

Den adaptive fartpilot er et sikkerhedssystem, der gør bilen i stand til at måle og holde afstande til forankørende bilister.

Følg med, når Nicklas fra Toyota Vejen tager dig gennem alt, hvad du skal vide om den adaptive fartpilot – på bare 3 minutter! Han viser dig, hvordan du kan bruge den i din dagligdag.